TIDAK BUNCIT LAGI, KULIT MENGGELEBER JADI ANJAL & HORMON PUN DAH STABIL!

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

🌺Proses penurunan setiap individu berbeza. Ada yg boleh menurunkan berat badan antara 2-7kg dlm masa 2minggu, ada juga lg cepat drpd itu.πŸ’ƒπŸΌ

⚑️Dengan MSbyKR bukan hanya menyediakan Produk MS SENAROS yang berkualiti tinggi utk menjaga perut anda & singkirkan lemak secara semulajadi semata2 tetapi MSbyKR juga menyediakan beberapa PLAN PERCUMA utk anda iaitu :
.
πŸ“PLAN KRSS : Memberi semangat dan mendisplinkan anda agar perut anda terjaga dgn rapi, lemak dan toksin dpt disingkirkan secara semulajadi & secara tidak lgsg juga berat badan anda berjaya diturunkan sehingga dpt berat yg ideal.
.
πŸ“PLAN PEMAKANAN : Tip pemakanan disediakan rapi utk anda sebagai panduan shj. Anda boleh olah mengikut keperluan & keselesan anda sendiri.
(Jgn risau anda boleh mkn nasi berlauk & minum kopi/teh juga tetapi mengikut keperluan tubuh bdn anda. Nanti kami akan kongsikan).
.
πŸ“PLAN SENAMAN RINGKAS : Tip senaman ringkas ini sgt berguna utk anda jika anda memerlukannya (jika perlu shj utk lakukan). Jika lakukan lg bgs walaupun 5-10minit krn ia memberikan kesihatan & kecergasan utk tubuh bdn anda.

LOST 9.7KG Dalam Masa 2 Bulan!πŸ’ƒπŸΌ
.
.
Syukur Alhamdullillah... Dengan mengamalkan minum produk MS ini, saya hanya mengambil masa selama 2 bulan sahaja untuk dapatkan berat asal saya iaitu 47KG tanpa exercise berat dan tanpa terlalu kontrol makan (hari2 sy mkn nasi berlauk & minum teh tarik manis).πŸ’‹
.
Sampailah skrg sy masih consume MS tp tidak setiap hari dh sbb dh dpt berat ideal. Sy masih continue consume pun supaya proses penyingkiran toksin & lemak sentiasa berlaku.😍
.
Nampak tak perbezaannya itu... So, kepada sesiapa sahaja yang tengah dalam proses nak turunkan berat badan tu, bolehlah cuba produk MS ini.πŸ‘
.
Sesiapa pun boleh kurus tapi bagaimana caranya utk kurus secara sihat & juga bagaimana utk mengekalkannya. Dengan MS anda pasti puashati!!! πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

SHOPPING CART

CHOOSE & BUY

ONLINE STORE 

Sebulan LOST 9KG!

MS SenaRos menstabilkan hormon. Alhamdullillah... ada beberapa testimoni kami yg dh kahwin 5-7thn tiada zuriat kini sudah menimbang cahaya mata. InsyaAllah... semuanya dgn IzinNya... Jgn putus asa. Teruskan mencuba. Turunkan berat badan anda terlebih dahulu dgn amalkan minum Ms SenaRos secara displin setiap hari.

Feedback Dari Pembeli Shopee!
Bukan senang nak dpt feedback yg positif 5bintang drpd pengguna Shopee tp Ms SenaRos telah buktikannya!

Newspaper

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 11KG IN 3 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 12KG IN 2 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 16.2KG IN 3.5 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 13KG IN 2.5 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 31KG IN 4.5 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 18KG IN 3 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 16KG IN 2 MONTHS

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 9KG IN 1 MONTH

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

  • 🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

  • 🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

  • 🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

LINK “AUTO WHATSAPP”