TIDAK BUNCIT LAGI, KULIT MENGGELEBER JADI ANJAL & HORMON PUN DAH STABIL!

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

🌺Proses penurunan setiap individu berbeza. Ada yg boleh menurunkan berat badan antara 2-7kg dlm masa 2minggu, ada juga lg cepat drpd itu.πŸ’ƒπŸΌ

⚑️Dengan MSbyKR bukan hanya menyediakan Produk MS SENAROS yang berkualiti tinggi utk menjaga perut anda & singkirkan lemak secara semulajadi semata2 tetapi MSbyKR juga menyediakan beberapa PLAN PERCUMA utk anda iaitu :
.
πŸ“PLAN KRSS : Memberi semangat dan mendisplinkan anda agar perut anda terjaga dgn rapi, lemak dan toksin dpt disingkirkan secara semulajadi & secara tidak lgsg juga berat badan anda berjaya diturunkan sehingga dpt berat yg ideal.
.
πŸ“PLAN PEMAKANAN : Tip pemakanan disediakan rapi utk anda sebagai panduan shj. Anda boleh olah mengikut keperluan & keselesan anda sendiri.
(Jgn risau anda boleh mkn nasi berlauk & minum kopi/teh juga tetapi mengikut keperluan tubuh bdn anda. Nanti kami akan kongsikan).
.
πŸ“PLAN SENAMAN RINGKAS : Tip senaman ringkas ini sgt berguna utk anda jika anda memerlukannya (jika perlu shj utk lakukan). Jika lakukan lg bgs walaupun 5-10minit krn ia memberikan kesihatan & kecergasan utk tubuh bdn anda.

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

LOST 9.7KG Dalam Masa 2 Bulan!πŸ’ƒπŸΌ
.
.
Syukur Alhamdullillah... Dengan mengamalkan minum produk MS ini, saya hanya mengambil masa selama 2 bulan sahaja untuk dapatkan berat asal saya iaitu 47KG tanpa exercise berat dan tanpa terlalu kontrol makan (hari2 sy mkn nasi berlauk & minum teh tarik manis).πŸ’‹
.
Sampailah skrg sy masih consume MS tp tidak setiap hari dh sbb dh dpt berat ideal. Sy masih continue consume pun supaya proses penyingkiran toksin & lemak sentiasa berlaku.😍
.
Nampak tak perbezaannya itu... So, kepada sesiapa sahaja yang tengah dalam proses nak turunkan berat badan tu, bolehlah cuba produk MS ini.πŸ‘
.
Sesiapa pun boleh kurus tapi bagaimana caranya utk kurus secara sihat & juga bagaimana utk mengekalkannya. Dengan MS anda pasti puashati!!! πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

SHOPPING CART

CHOOSE & BUY

ONLINE STORE 

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

Sebulan LOST 9KG!

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

Newspaper

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 11KG IN 3 MONTHS

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

Feedback Dari Pembeli Shopee!
Bukan senang nak dpt feedback yg positif 5bintang drpd pengguna Shopee tp Ms SenaRos telah buktikannya!

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 12KG IN 1 MONTH

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS🌟

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 9KG in 1.5 Months

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 13KG IN 2.5 MONTHS

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 31KG IN 4.5 MONTHS

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 18KG IN 3 MONTHS

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 16KG IN 2 MONTHS

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

TESTIMONI LOST 9KG IN 1 MONTH

  • DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

    🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

  • DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

    🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

  • DISCLAIMER: KESAN TERHADAP SETIAP INDIVIDU ADALAH BERBEZA

    🌟MS SENAROS (Formerly Known MAGIC SLIMs)🌟

LINK “AUTO WHATSAPP”