VISI, MISI & OBJEKTIF

VISI                               

PADA TAHUN 2023 KR SUCCESSFUL SDN BHD (KRSB) ADALAH SEBUAH SYARIKAT BUMIPUTERA YANG DIIKTIRAFKAN SEBAGAI SYARIKAT BUMIPUTERA NO. 1 DI MALAYSIA YANG MENGELUARKAN DAN MEMASARKAN PRODUK-PRODUK PELANGSINGAN DENGAN MENYEDIAKAN PLAN KR SLIMMING SOLUTIONS (KRSS) UNTUK MEMASTIKAN PELANGGAN-PELANGGANNYA CAPAI IMPIAN DAN MATLAMAT INGIN MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT DAN KONSISTEN.
PADA TAHUN 2028 KR SUCCESSFUL SDN BHD TELAH MENUBUHKAN KR SLIMMING SOLUTIONS CENTRE DAN MEMBUKA PELUANG PERNIAGAAN BERSISTEMKAN FRANCAIS KEPADA ORANG RAMAI SELAIN PAKEJ PENGEDAR YANG TELAH DISEDIAKAN SEBELUM INI.
KR SUCCESSFUL SDN BHD BERTANGGUNGJAWAB DAN MEMASTIKAN SETIAP PENGELUARAN PRODUK-PRODUKDI BAWAH SYARIKAT DIJAMIN BERKUALITI TINGGI, SELAMAT, HALAL DAN TERBUKTI BERKESAN.
 

MISI

MENAWARKAN PROGRAM PELUANG PERNIAGAAN YANG BERMANFAAT DAN SENTIASA MENITIKBERATKAN PENAMBAHAN SUMBER KEWANGAN PEKERJA, PENGEDARDAN FRANCAISI DARI SEMASA KE SEMASA.
MEMPUNYAI PENGEDAR DAN FRANCAISI DI SELURUH MALAYSIA.
MEMPUNYAI WISMA KRSB.
MEMPUNYAI SISTEM PENGGELOLAAN TERSENDIRI DARI SEGI PEMASARAN DAN PENGENDALIAN SERTA PENGURUSAN.
MEMUPUK SIFAT BERTANGGUNGJAWAB KEPADA PEKERJA, PENGEDAR DAN FRANCAISI DARI SEGI SEMUA ASPEK.
 

OBJEKTIF

MELANTIK PENGEDAR DAN FRANCAISI SECARA BERSISTEMATIK.
MEMUPUK SEMANGAT MENJALANKAN TUGAS DAN SIFAT BERTANGGUNGJAWAB KEPADA SETIAP PEKERJA, PENGEDAR DAN FRANCAISI.
MENINGKATKAN LAGI PROMOSI DENGAN LEBIH AGRESIDI MEDIA UTAMA IAITU DI TV (PENAJA UTAMA), MEDIA CETAK, BILLBOARD SEPANJANG LEBUHRAYA SUPAYA PRODUK DIKENALI DI SELURUH MALAYSIA.
MENAMBAH BAIK LAGI KUALITI PRODUK, PERKHIDMATAN & PENGURUSAN DARI SEMASA KE SEMASA.
MENYEDIAKAN KUMPULAN PENGURUSAN DAN KAKITANGAN SOKONGAN YANG KOMITED, CEKAP DAN BERDISPLIN UNTUK MENYOKONG OPERASI SYARIKAT.